Despre noi

skinbetter science a fost înființată în 2016 pentru a stabili o nou paradigmă bazată pe biotehnologie în domeniul îngrijirii pielii. Abordarea noastră inovatoare se bazează pe trei piloni: un portofoliu tehnologic de inovații științifice în multiple categorii de îngrijire a pielii, substanțierea clinică riguroasă a siguranței și eficacității produselor dezvoltate din aceste tehnologii noi, și un parteneriat cu dermatologi, chirurgi plastici și alți profesioniști din domeniul medical estetic pentru a oferi soluții de îngrijire a pielii de cea mai bună calitate pacienților lor.

Înainte de a înființa skinbetter science, fondatorii noștri au dezvoltat și rafinat această filozofie estetică bazată pe biotehnologie pe parcursul a decenii de experiență, fondând și dezvoltând Corporația Farmaceutică Medicis din 1998-2012 în una dintre companiile farmaceutice de specialitate de frunte la nivel mondial în dermatologie medicală și medicină estetică - cu realizări de semnătură, inclusiv lansarea în SUA și Canada a mai multor medicamente, dispozitive și produse biologice iconice, cum ar fi Restylane®, Dysport® și Solodyn®.

La skinbetter science, bogata moștenire a conducerii noastre în medicina dermatologică și estetică informează întreaga noastră abordare de identificare a nevoilor neîmplinite de îngrijire a pielii de pe piață, descoperirea și dezvoltarea de tehnologii inovatoare pentru a aborda aceste nevoi și cercetarea și testarea acestor inovații la cele mai înalte standarde de validare clinică și științifică. Acest angajament de a avansa îngrijirea pacienților prin studiul științei îngrijirii pielii rămâne în centrul mărcii noastre, pe măsură ce ne mândrim să avansăm împreună ca membru al familiei L’Oréal Dermatological Beauty.

Produsele skinbetter science sunt disponibile doar prin rețeaua noastră în continuă creștere de profesioniști estetici autorizați. Amploarea largă a acestor practici clinice, împreună cu capacitatea lor de a implementa modelul nostru de afaceri unic better connect, permite disponibilitatea optimizată a produselor noastre de îngrijire a pielii de cea mai bună clasă pacienților și consumatorilor din America de Nord și, din ce în ce mai mult, din întreaga lume. Nu suntem doar o altă companie de îngrijire a pielii. Oferim exclusiv medicilor și furnizorilor de sănătate autorizați capacitatea de a ridica rezultatele reale ale îngrijirii pielii pentru pacienții și consumatorii asociați ai acestora.