Angajament Climatic

Ne ocupăm de curățenia după noi înșine.

Livrările din comerțul electronic au o amprentă de carbon. De aceea, susținem companii de ultimă oră care elimină carbonul din aer.

Împreună, afacerile participante au...

  • Eliminat mai mult de mii de tone de carbon din atmosferă
  • Asigurat livrare neutră din punct de vedere carbon pentru mai mult de milioane de comenzi

Iată cum funcționează: Pentru fiecare comandă primită, folosim o formulă pentru a calcula emisiile estimate de transport. Pe baza acestor estimări, o parte din veniturile noastre sunt direcționate către companii de eliminare a carbonului care au fost verificate de către oamenii de știință de la Carbon Direct. Aceste companii folosesc banii pentru a elimina cantitatea de carbon creată de transporturile noastre. Orice fonduri suplimentare merg către dezvoltarea ulterioară a tehnologiilor de eliminare a carbonului.

Hai să cunoaștem câteva dintre companiile care elimină carbonul din cer.

Grassroots Carbon

Grassroots Carbon ajută fermierii să modifice practicile de gestionare a terenurilor pentru a îmbunătăți sănătatea solului și a ecosistemului, ceea ce captează și stochează mai mult carbon în sol.

Mast Reforestation

Drones over a forest
Mast Reforestation combină practicile silvice dovedite cu tehnologia nouă pentru a regenera pădurile sănătoase, rezistente și adaptate la climă, pierdute în urma incendiilor de pădure. Serviciile Mast includ colectarea de semințe, cultivarea puieților, servicii de reîmpădurire și finanțare bazată pe credite de eliminare a carbonului de înaltă calitate.