Proiectul AesCert

Despre Proiectul AesCert™

Pe măsură ce comenzile la domiciliu au fost modificate treptat și economia a început încet să se ridice, a existat multă cerere din partea pacienți pentru servicii estetice, după luni de blocare din cauza COVID-19. În mod similar, cabinetele de medicină estetică doreau să se redeschidă și să fie disponibile pentru a oferi îngrijiri de înaltă calitate pacienților lor. Cu toate acestea, cercetările au arătat că pacienții nu doresc să se supună unui tratament electiv fără măsuri de siguranță adecvate și, până în acest punct, a existat multă confuzie atât în rândul medicilor, cât și al pacienților cu privire la ceea ce ar trebui să implice astfel de măsuri de siguranță.

În timp ce mai multe grupuri și societăți medicale au postat recomandări în acest sens, Proiectul AesCert, organizat și finanțat de skinbetter science Institute, a reunit pentru prima dată autorități de top din specialitățile de medicină estetică cu experți naționali în SARS-CoV-2. și COVID-19 pentru a oferi primul set larg integrat de principii în revenirea la practica estetică în mediul actual. Proiectul AesCert a identificat și înființat un grup multidisciplinar, de clasă mondială, de experți medicali și doctori specializați în domeniile bolilor infecțioase, imunologie, politici de sănătate publică, dermatologie, chirurgie plastică și chirurgie plastică facială. Rezultatul muncii lor, Proiectul AesCert Guidance („Ghidul”), reprezintă un consens al principiilor studiate care combină învățăturile din sistemele spitalicești majore în primele lini în tratarea pacienților cu COVID-19, instituții de cercetare academică prestigioase care studiază SARS-CoV-2 la nivel global împreună cu liderul specialităților dermatologie, chirurgie plastică și chirurgie plastică facială care înțeleg ce înseamnă implementarea unor măsuri de siguranță ridicate în vederea unui cabinet estetic aglomerat.

Îndrumarea aceasta este menită să fie în egală măsură pentru medicii esteticieni, personalul lor medical, cabinetul și comunitatea pacienților. În ceea ce privește furnizorul, Ghidul oferă recomandări practice pentru profesioniștii din domeniul sănătății și personalul de asistență pentru a implementa protocoale de siguranță pentru procedurile de zi cu zi și alte activități de flux de lucru în practica estetică. Oferind vizibilitate acestor principii, Ghidul aspiră să educe comunitatea pacienților cu privire la cum arată atunci când un cabinet de estetică face tot ce este posibil pentru a oferi un mediu sigur pentru îngrijirea electivă în această noua lume a pandemiei, crescând astfel încrederea. Având în vedere starea actuală a focarului de COVID-19 și toleranța generală redusă la risc pentru procedurile elective în general, Ghidul depășește adesea măsurile de siguranță tradiționale de estetică și, uneori, pe cele recomandate din alte surse.

AesCert Guidance nu poate proteja în totalitate medicii sau pacienții de riscul infectării cu SARS-CoV-2. Toate îngrijirile estetice implică riscul de complicații, inclusiv riscul de transmitere a bolii. Desigur, acest risc este semnificativ mai mare în timpul unei pandemii în curs. Și este și mai mare în timp ce răspândirea comunitară continuă să aibă loc în anumite zone, fără un vaccin sau un tratament sigur și ușor disponibil.

Proiectul AesCert Guidance a fost publicat în numărul din iunie 2020 a revistei peer-reviewed de Chirurgie plastică facială și medicină estetică și este disponibil la www.aescert.org.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei