O NOUA  ABORDARE  IN  INGRIJIREA PIELII

Despre noi

In 2016, skinbetter science® si-a propus sa creeze o noua paradigma in ceea ce priveste ingrijirea pielii, nu doar pentru pacienti, ci si pentru medicii, asistentele, esteticienii si chirurgii care ajuta pacientii sa aiba pielea frumoasa. Produsele noastre premiate sunt sustinute de o echipa diversa cu zeci de ani de experienta in cercetare si dezvoltare clinica (in produse de tip powerhouse precum Restylane® si Dysport®) si promovate de un angajament continuu legat de studiul ingrijirii pielii si introducerea de noi tehnologii.

Produsele skinbetter sunt special concepute si disponibile doar la furnizori autorizati. Acesta practica sprijina relatiilor autentice dintre pacienti si medici. Nu suntem doar o alta companie care se ocupa de ingrijirea pielii. Folosim stiinta pentru a crea conexiuni autentice cu furnizorii nostri si rezultate reale pentru pacientii lor.

CARACTERISTICI & BENEFICII
STIINTA DESAVARSITA.

Pentru noi, stiinta desavarsita reprezinta cunoasterea profunda si studiul riguros al chimiei pielii si tenului. Consideram ca rezultate remarcabile pot fi obtinute prin simpla inovare a produselor, motiv pentru care investim in chimia avansata pentru a ajuta produsele de ingrijire a pielii sa ofere mai mult.

RELATII AUTENTICE.

Cand esti multumit de pielea ta, te simti mai frumos si mai increzator. Aceste rezultate satisfacatoare sunt obtinute cel mai bine prin stransa colaborare cu un specialist certificat skinbetter science® care te poate ajuta sa gasesti tratamentul potrivit pentru pielea ta. La fel ca hair stylist-ul sau esteticianul perfect, cand apare produsul potrivit, nu te vei mai intoarce niciodata la vechile produse.

REZULTATE REALE.

Pacientii nostri apreciaza ca pentru a vedea rezultatele, produsele noastre nu necesita un proces plictisitor in mai multe etape. Pe langa faptul ca este avansat stiintific, skinbetter ofera o noua abordare in ingrijirea pielii. Un produs poate oferi rezultate remarcabile; 2-3 produse skinbetter pot schimba aspectul pielii. In orice caz, produsele skinbetter demonstreaza ca se pot obtine rezultate reale.

Restylane® and Dysport® are registered trademarks of Galderma.