DESPRE SKINBETTER SCIENCE

Ești curios să afli mai multe despre skinbetter science? Brandul nostru are o poveste cu adevărat frumoasă iar istoria în îngrijirea pielii se reflectă prin intermediul rezultatelor obținute, produselor premiate științific și prin intermediul furnizorilor autorizați.

În 2016, skinbetter science® și-a propus să creeze o nouă paradigmă în îngrijirea pielii, nu numai pentru pacienți, ci și pentru medici, asistente, esteticieni și chirurgi, pentru a-i ajuta pe pacienți să obțină o piele frumoasă. Produsele noastre premiate sunt susținute de o echipă complexă, cu zeci de ani de experiență în cercetare și dezvoltare clinică (în produse cunoscute precum Restylane® și Dysport®) și sunt susținute de un angajament continuu față de studiul științei pentru îngrijirea pielii și introducerea de noi tehnologii.

Produsele skinbetter sunt special dezvoltate și sunt disponibile numai prin intermediul furnizorilor autorizați. Acest model sprijină medicii și consumatorii prin stabilirea unor relații autentice dintre pacient și practică. Nu suntem doar o altă companie de îngrijire a pielii. Folosim știință avansată pentru a crea legături strânse cu furnizorii noștri, oferind rezultate reale clienților noștrii.

BRANDUL SKINBETTER SCIENCE

FEATURES & BENEFITS

ȘTIINȚĂ DESĂVÂRȘITĂ.

CONEXIUNI REALE.

REZULTATE REALE.

Pentru noi, știința desăvârșită reprezintă cunoașterea profundă și studiul riguros a chimiei pielii și a îngrijirii pielii. Considerăm că rezultate remarcabile pot fi obținute pur și simplu, prin inovarea produselor, motiv pentru care valorificăm chimia avansată pentru a ajuta produsele de îngrijire a pielii să facă mai multe.

Când ești mulțumit de pielea ta, te simți mai frumoasă și mai încrezătoare. Aceste rezultate satisfăcătoare sunt cel mai bine obținute lucrând îndeaproape cu un specialist autorizat de skinbetter science, care te poate ajuta să găsești tratamentul potrivit pentru pielea ta. Ia legătura cu un specialist autorizat skinbetter din apropierea ta și înregistrează-te pentru a putea cumpăra.

Clienții noștri apreciază modul în care pot vedea rezultatele, produsele noastre neavând un proces obositor în mai multe etape. Pe lângă faptul că este avansat științific, skinbetter oferă o abordare simplă a îngrijirii pielii. Un singur produs poate oferi rezultate remarcabile; Două până la trei produse skinbetter pot schimba modul în care te simți față de pielea ta. Oricum, produsele skinbetter garantează că rezultatele reale sunt posibile în viața ta.

DATE COMERCIALE

S.C. Agress Business Company S.R.L

Bd. Siderurgiștilor Nr. 15, Bl. SD10B, parter, Galați, România

Telefon: +40 (745) 854 854

Banca: ING Bank, Sucursala Galați

CUI: RO11650068

Nr. Înmatriculare: J17/219/1999

Email: maria.radu@aestet.ro

IBAN: RO90 INGB 0000 9999 0510 2558

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei